(Je) Beter voelen in 2019?!

Het einde van het jaar. Een mooie periode om terug te blikken op het huidige jaar en na te denken over wat je wilt bereiken in het nieuwe jaar.

Wat mij betreft staat haptotherapie voor (je) beter voelen.

En tsja…. Wie wilt dat nu niet in het nieuwe jaar?

Haptotherapie leert je weer luisteren naar de signalen van je lijf. Kortom, je gaat beter voelen.
Je voelt hoe jouw lichaam op dingen reageert en of je lijf dat wel of niet fijn vindt.
Door je hier bewuster van te worden én beter te voelen, kun je keuzes maken waardoor je je beter gaat voelen. Hoe mooi is dat!

Vaak gaan mensen pas naar een haptotherapeut als ze klachten krijgen. Bijvoorbeeld nadat mensen overspannen zijn geraakt of met een burnout thuis zitten.

Het gezegde luidt niet voor niets; voorkomen is beter dan genezen.
Hoe mooi zou het zijn om preventief al beter te voelen? Waardoor je je niet eerst ‘slecht’ hoeft te voelen, maar juist bezig bent om lekker in je vel te blijven. Dat vind ik nou een mooi voornemen voor het nieuwe jaar.

Net zoals je bewust tijd en aandacht in je relatie steekt om deze goed te houden, zouden we dat ook moeten doen voor ons eigen welbevinden (zelfs ik als haptotherapeut moet er alert op blijven dat ik door de drukte van alledag nog goed naar de signalen van mijn lijf luister).
Om naar een haptotherapeut te gaan hoef je dus niks te mankeren. Dat is juist het mooie van naar een haptotherapeut gaan, terwijl je je goed voelt. Dan kun je nog meer de diepte in en werken aan zelfontwikkeling.

Veel mensen weten niet goed wat ze zich voor moeten stellen bij haptotherapie. Vandaar dat ik een laagdrempelige workshop aanbied waarin je kunt ervaren wat haptotherapie is en voor jou kan betekenen.

Wil jij (je) ook goed voelen in 2019?

De workshop wordt elke donderdagavond in februari 2019 gehouden van 19:30-20:30u in mijn praktijk. De workshop is voor maximaal 6 deelnemers, dus wees er snel bij. Kosten: €15,- per persoon.

Voor vragen of aanmeldingen: Marianne@vonkhaptonomie.nl